Lawesome

Make law...not war.

 
Människor i Sverige hamnar i kläm med myndigheter. Många blir behandlade ovärdigt av svenska myndigheter. Lawesome kan hjälpa Dig med att lösa myndighetsproblemen.

Gruppmedlemmar

Gruppadministratörer

Myndighetsproblem

Publik grupp · 3 medlemmar · 2 inlägg

Inlägg i Myndighetsproblem

Mariam Ghani
Maro
En vän till mig har fått ett inkassokrav på 160 kr för en faktura hon inte har betalat. Saken är den att hon inte ens har fått fakturan hemskickat. Ska hon fortfarande behöva betala för fakturan (som ju hon inte ens har tagit del av) + inkassokravet. Sammanlagt 540 kr. Vad gäller? Kan posten bli ansvariga i och med att fakturan kan ha hamnat hos grannar vilket inte sällan händer?
TSV6
TSV6
Min mormor skulle till Skatteverket/Försäkringskassan för att ta några blanketter. Den som varit där tidigare vet att man brukar bilda en kö på morgonen (helt oförstående då det finns plats för folk att gå in). Vakterna släpper då bara in ett par stycken i taget. Min mormor som inte ens var intresserad av att träffa någon personal eller handläggare, hon ville bara hämta några blanketter, blev ombedd att ställa sig i den mycket långa kön av vakten. Kan man verkligen begränsa medborgares rättighet att gå in i en myndighetslokal på detta sätt och begränsa dennes rätt att hämta blanketter? Hon blev rent ut sagt ombedd att ställa sig i den långa kön då man enligt vakten inte litar på någon mera när den säger att den bara ska ta blankett (kösystem för alla). Myndigheterna litar inte på oss, borde vi lita på dem...

 
© 2010-2012 Lawesome