Lawesome

Make law...not war.

 

Välkommen till Lawesome

Lawesome är en mötesplats för studenter och yrkesverksamma personer inom juridik samt ekonomi. Även personer utan kunskap inom juridik och ekonomi är välkomna att diskutera och ställa frågor. Lawesome låter dig starta en juridisk eller ekonomisk dialog med möjlighet till att bifoga länkar, filer, bilder och videos. Du kan också ha privat kontakt med andra medlemmar och följa deras uppdateringar.

Gå med nu

Alla i Lawesome's nätverk


Lawesome
LawesomeUpload
PM i rättshistoria. Bakgrunden till PM:et var i korthet att några slavar hade sålts. Det förelåg dock fel på slavarna när de skulle lämnas över. Fråga uppstår om vad det har varit för avtalstyp, vem risken legat på och eventuell ersättning som ska utgå. Därutöver klargörs och jämförs den romerska rätten mot bakgrund av gällande svensk rätt. Promemorian erhöll 8 av 10 poäng.
https://sellfy.com/p/Qf5n/
Lawesome
LawesomeUpload
Frivillig skrivning i rättshistoria. Den behandlar historiska skolan.
https://sellfy.com/p/Qs8B/
Lawesome
LawesomeUpload
Frivillig skrivövning i rättshistoria. Den behandlar naturrättsläran.
https://sellfy.com/p/Bjah/
Lawesome
LawesomeUpload
Lång sammanfattning på material som är relevant till tentamen i rättshistoria. Sammanfattningen innehåller naturrätten, neonaturrätten, historiska skolan, begreppsjurisprudensen och synen på hur en juristutbildning bör se ut. Dessutom tillkommer flertal detaljer och historiska bakgrunder. Omfattande och innehåller i princip allt som behövs till tentan.
https://sellfy.com/p/MqGk/
Lawesome
LawesomeUpload
Kort sammanfattning på material som är relevant till tentamen i rättshistoria. Sammanfattningen innehåller naturrätten, neonaturrätten, historiska skolan, begreppsjurisprudensen och synen på hur en juristutbildning bör se ut.
https://sellfy.com/p/4OEJ/
Lawesome
Lawesome
Rätten att bära slöja på jobbet är inte större än arbetskamratens rätt att slippa se den. Det menar professor emeritus Reinhold Fahlbeck som studerat Europadomstolens domar. – Han gör det för lätt för sig, säger Emma Svensson, doktorand i Europarätt med inriktning på religionsfrågor. Vad anser ni? Detta har blivit en högaktuell rättslig fråga.
http://www.lag-avtal.se/nyheter/diskriminering....ece
Lawesome
LawesomeUpload
Case på associationsrätten. Under HT 2011 var det case 4 och kallades för "Brasilienimporten". Går igenom fyra stycken separata associationsrättsliga frågor.
https://sellfy.com/p/gqcV/
Sidor: 1 2 3 4 5

Logga in

Användarnamn: Lösenord:

Donation - Hjälp projektet!

Språk/Languages/Jezici
 
© 2010-2012 Lawesome