Lawesome

Make law...not war.

 

Välkommen till Lawesome

Lawesome är en mötesplats för studenter och yrkesverksamma personer inom juridik samt ekonomi. Även personer utan kunskap inom juridik och ekonomi är välkomna att diskutera och ställa frågor. Lawesome låter dig starta en juridisk eller ekonomisk dialog med möjlighet till att bifoga länkar, filer, bilder och videos. Du kan också ha privat kontakt med andra medlemmar och följa deras uppdateringar.

Gå med nu

Alla i Lawesome's nätverk


Jesper Hägerström
jeppez
Hej igen, glömde några: Vad menas med befogenhet/ behörighet i ABL? Vet att man är inne i 8:42, men hur vet man vad som tillhör vilket st/mening? Har du något bra exempel som kanske kan underlätta? Sedan förstår jag inte alls under- och överinvestering - vad menas med dem? Vad är problemen med dem? Tack det var allt för nu!
Jesper Hägerström
jeppez
Hej! Har en del frågor som jag hoppas ni kan hjälpa mig med: Vad är en kontrollaktieägare? hur vet man att det är en kontrollaktieägare? Är det bara publika aktiebolag som kan emittera? Vad menas med ansvarsgenombrott? Tack på förhand
Lawesome
Lawesome
Polisen i Angered Göteborg (Lövgärdet centrum).
Erix0n
erix0n
Hej igen! Tack för de tidigare svaren. Här kommer ytterligare några frågor som dykt upp under läsningen. Vad menas med en förtäckt värdeöverföring och en förtäckt vinstutdelning? Sedan hur vet man om det är aktieägarskyddsregler eller borgenärsskyddsregler? Tillsist hur vet man om det är en preferensaktie eller en stamaktie? Tack för all hjälp!
Erix0n
erix0n
Hej! Jag undrar vad den aktiebolagsrättsliga seperationsprincipen och den avtalsrättsliga separationsprincipen innebär, vad man gör med dem och när de tillämpas? Tack på förhand!
Lawesome
LawesomeUpload
Övningsserie 5 i gruppundervisningen på förvaltningsrätt vid Stockholms universitet. Hela serien är rättad och svaren är strukturerade.
https://sellfy.com/p/5Bkv/
Lawesome
LawesomeUpload
Övningsserie 4 i gruppundervisningen på förvaltningsrätt vid Stockholms universitet. Hela serien är rättad och svaren är strukturerade.
https://sellfy.com/p/dBrI/
Lawesome
LawesomeUpload
Övningsserie 3 i gruppundervisningen på förvaltningsrätt vid Stockholms universitet. Hela serien är rättad och svaren är strukturerade.
https://sellfy.com/p/cQuQ/
Sidor: 5 6 7 8 9

Logga in

Användarnamn: Lösenord:

Donation - Hjälp projektet!

Språk/Languages/Jezici
 
© 2010-2012 Lawesome