Lawesome

Make law...not war.

 
Förvaltningsrätt är det rättsområde som omfattar myndigheternas skötsel och förvaltning och deras handläggning av mål och ärenden mellan myndigheter och enskilda medborgare.

Gruppmedlemmar

Gruppadministratörer

Förvaltningsrätt

Publik grupp · 6 medlemmar · 3 inlägg

Inlägg i Förvaltningsrätt

Jeanette
Lalla
Förtydligande av min tidigare fråga: Frågan är igentligen råder det sekretess mellan mig som VD i AB 2 gentemot AB1 vad gäller om jag som VD i AB2 vill ha information rörande AB1 från Skatteverket ? Samt råder det sekretess mellan mig som delägare i AB1 och att kräva att ta del av information från Skatteverket då rörande AB1 (eftersom jag endast är delägare och inte sitter i styrelsen)? Hoppas jag förtydligat tillräckligt.
Jeanette
Lalla
Hej !! Har vi någon klippa på sekretess ?? Jag har en undran om jag är delägare i ett AB men inte sitter i styrelsen och så säger vi att Skatteverket beslutar om revision. Sen faller det sig så att jag sitter som VD i ett annat AB där Skatteverket också tänker ta ut beslut om revision men har inte gjort det ännu. Har jag rätt som delägare i det bolag där beslut är taget rätt att ta del av information som rör det bolag vari jag är delägare (men alltså inte sitter i styelsen) ???
Mariah Fransson
M-fransson
Jag har en kompis som blev utslängd från en studentskiva utan att han var full eller betedde sig illa. Han var alltså varken full eller ställde till med problem. Så när polisen kom tog de med honom ut och påstod att han var för full. Kan polisen verkligen bara ta ut en person så där utan att ha fog för det? Måste inte personen ha bettet sig illa och måste inte de åtminstone göra ett alkotest ifall de påstår att han är full?

 
© 2010-2012 Lawesome