Lawesome

Make law...not war.

 
Vi, Lawesome, erbjuder föreläsningar om olika juridiska ämnen till grundskolan, gymnasieskolan, myndigheter, företag m.m.

Gruppmedlemmar

Gruppadministratörer

Föreläsningar

Publik grupp · 5 medlemmar · 4 inlägg

Inlägg i Föreläsningar

Lawesome
Lawesome
Denna föreläsning behandlar diverse ogiltighetsgrunder. Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att maila till admin@lawesome.eu för en föreläsning. Vi föreläser gratis och förbehåller oss rätten att anta eller neka intresseanmälningar.
Föreläsning i Avtalsrätt 3 (avtals ogiltighet).pdf · 13KB
Lawesome
Lawesome
Denna föreläsning behandlar fullmakter och de grundläggande principerna kring dessa. Föreläsningen fokuserar på olika former av fullmakter. Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att maila till admin@lawesome.eu för en föreläsning. Vi föreläser gratis och förbehåller oss rätten att anta eller neka intresseanmälningar.
Föreläsning i Avtalsrätt 2 (fullmakt).pdf · 14KB
Lawesome
Lawesome
Denna föreläsning behandlar avtals ingående och de grundläggande principerna. Föreläsningen fokuserar på olika metoder att ingå ett avtal. Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att maila till admin@lawesome.eu för en föreläsning. Vi föreläser gratis och förbehåller oss rätten att anta eller neka intresseanmälningar.
Föreläsning i Avtalsrätt 1 (avtals ingående).pdf · 13KB
Lawesome
Lawesome
Introduktion: Vi kommer att lägga upp diverse "paket" på denna sida vari vi erbjuder olika föreläsningar inom olika juridiska områden. Därefter kommer intressenter att kunna höra av sig för intresse, varvid vi kommer ta oss tid att fundera på ifall vi vill anta föreläsningen (tidsfaktorer m.m.). Föreläsningar sker självklart gratis, men om någon vill betala för föreläsningen gör vi det självklart även mot betalning!

 
© 2010-2012 Lawesome