Lawesome

Make law...not war.

 

Om oss


Lawesome.eu är en mötesplats för studenter och yrkesverksamma personer inom juridik samt ekonomi. Med Lawesome kan du kommunicera med andra om juridik och ekonomi genom meddelanden. Lawesome låter dig starta en juridisk eller ekonomisk dialog med möjlighet till att bifoga länkar, filer, bilder och videos. Givetvis är även människor utan kunskaper inom ekonomi och juridik välkomna. Lawesome är nämligen en social media/community med inriktning juridik/ekonomi. Det betyder att medlemmarna på Lawesome främst samtalar om juridik och ekonomi, men att även andra diskussioner och framförallt andra grupper kan förekomma.


Målgrupp

Lawesome vänder sig givetvis till alla tänkbara personer som är intresserade av vår hemsida. Vi har dock tre basgrupper som vi riktar oss särskilt till. Dessa grupper är:

 • 1. Studenter inom juridik och ekonomi.
 • 2. Yrkesverksamma personer inom juridik och ekonomi.
 • 3. Övriga som har intresse för juridik eller ekonomi samt vill diskutera och ställa frågor om dessa ämnen.

 • Tjänster

  Vi erbjuder en rad tjänster som är inbyggda i Lawesome. Tjänsten som helhet är en social media inom juridik och ekonomi. Ett sätt för jurister och ekonomer att nätverka, samt för andra att ställa frågor om respektive ämne. Tjänstens fokus ligger därmed på att skapa diskussioner och frågeställningar kring olika ämnen som berörs i juridik eller ekonomi (exempelvis en fråga inom familjerätt). Med Lawesome kan vi därmed skapa debatt och diskussion. Lawesome ska även gå att använda för att skapa kontakter och nätverka med andra. Exempelvis kan två helt okända människor träffas i en debatt och senare ha privat kontakt. På så sätt kan både jobberbjudanden och klienter hittas.


  Syfte

  Sammanfattningsvis är syftet med Lawesome att etablera en modern svensk Internettjänst, som är inriktad på juridik. Tjänstens syfte är att bygga nätverk mellan verksamma jurister, juriststudenter samt tredje parter som är intresserade av juridik. Vi gör detta genom att erbjuda ett flertal eftertraktade tjänster, så som en modern social plattform samt flertalet gratis sammanfattningar.

   
  © 2010-2012 Lawesome