Lawesome

Make law...not war.

 

Kontaktuppgifter

mer
IceCube


Johanna
IceCube
Vad är det mest kriminella du har gjort? Kändisarna svarar. Relativt kul när det kommer till Leif Silbersky :)
Johanna
IceCube
Secret Swedish Spy Law, US connection exposed by WikiLeaks cables.
Johanna
IceCube
Vart regleras hur mycket man kan få i skadestånd för personskada vid utomobligatoriskt skadestånd? Förutsätt därmed att resterande kriterier för skadestånd är uppfyllda. Det enda jag undrar över är vad beräkningen går efter.
Johanna
IceCube
Kan man inneha en fullmakt även fast man är under 18 år?
Johanna
IceCube
Kan föräldrar göra sina barn arvlösa i sitt testamente?
Johanna
IceCube
Skillnaden mellan konsensualavtal och realavtal?
Johanna
IceCube
Jag köpte en mobil för cirka 4 månader sedan i Expert. Det har sedan dess varit fullständig strul med mobilen och den har tidvis lagt av att fungera. Jag har reklamerat detta till Expert och de har första gången "fixat" felet men det visade sig sen att Expert inte alls hade gjort det därför att den fortfarande inte fungerande normalt och slutade funka lite då och då. Jag gick därför tillbaka till Expert och krävde att få pengarna tillbaka mot att återlämna mobilen. De ville dock inte och Expert hävdar att de inte har mer långtgående åtgärder då de redan har "försökt" att fixa felet på min mobil. Har de verkligen rätt att avstå från att fixa problemen med min mobil, Expert alltså?
Johanna
IceCube
Om man vill starta ett företag vilken associationsform är bäst att ta från skattesynvinkel av de som finns; AB, HB, KB m.m.
Johanna
IceCube
Varför höll man ingen folkomröstning om den nya grundlagen? Och är de bara rådgivande ifall de hade varit en folkomröstning?
 
© 2010-2012 Lawesome